Backpack_surprice

Se hva vi gjør gjennom skoleåret

Reiser

Katamaranen-paa-innsjoeen-ved-ARCC_reference

Vi reiser for å se og oppleve verden og for å møte nye mennesker som har et annet innhold i sin ryggsekk, som andre erfaringer, kulturer og bakgrunner, enn det vi selv har. Gjennom møte med andre kan vi lære mer om blant annet tradisjoner, kulturer og få en annen forståelse om det som skjer i verden. Vi har som mål å lage en tur med mer mening enn bare å se turiststedene.

FN sine bærekraftsmål er sammen med menneskerettighetene rammen for turene våre. Vi bruker en del av tiden på reise til å arbeide som frivillige på prosjekter relatert til disse. Det kan være mye forskjellig. Vi jobber med barn, miljø, HIV/Aids prosjekter og med kvinners situasjon i ulike verdensdeler. Vår liste over samarbeidspartnere er lang

Surprise!

kamerafelle

Surprisene du møter på skolen er utfordringer som du eller gruppa di skal løse. De kan være 1 time eller kanskje 10 dager lange. Surprisene krydrer hverdagen din med uventede hendelser, lærer deg å mestre nye og uventede situasjoner, sveiser gruppa sammen, gjør dere godt kjent med hverandre og er med på å legge mye av grunnlaget for å reise på tur sammen i flere måneder.

Surprisene er lærerike, og samtidig gøyale å være med på.

Gled deg! Det er godt mulig å lære en masse nytt samtidig som du har det morsomt sammen med andre.

Expect the unexpected! You will find it!

Send søknad

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0