Aktiv! Fritid - Botrening

Å flytte hjemmefra kan noen ganger virke som ekstremsport. Det krever mot og vilje til å pushe grenser – egne grenser. Da kan det være trygt og godt å være i et åpent og støttende miljø.

På Aktiv! Fritid-Botrening – Spania blir du møtt som den du er, der du er. Her er vi forberedt på å gi deg et opplegg som passer til dine behov. Med fokus på aktivitet blir du utfordret på alle sider av livet. Personlig utvikling – ferdigheter – deltakelse – venner. Å ha gode ferdigheter og vaner, også matvaner, gir god hjelp til å mestre hverdagen. Minst like viktig er det sosiale, å kjenne seg akseptert, å kunne bidra og delta som likeverdig sammen med andre. Det skaper trivsel og frobunn for vekst. På skolen bor du på internat sammen med de andre elevene. På dagtid deler du skolehverdag med de andre.

Skolen og linja legger stor vekt på uteliv, små og lengre turer i skog og mark. Her må alle delta. Det er ikke valgfritt. I tillegg til linjeaktivitetene deltar du også på fellesfag og valgfag. På fritida er du sammen med andre på turer, i lek og idrett. Her får du hjelp også til å ta vare på kroppen og helsa som skal følge deg resten av livet.

Aktiv-linjas reisemål er Spania. På denne reisa får du øvelse i nettopp det – å reise. Også her for du være sammen med andre, oppleve mye nytt, vise hensyn overfor andre, spise god og fremmed mat, være i aktivitet på stranda, gå i butikken og spise på restaurant, snakke spansk (?) eller kanskje engelsk og mye annet!

 

Velkommen til et spennende og viktig år!

Send søknad

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0