Foto Christian Svabø

Ten Sing Arctic er et nytt og unikt tilbud for deg som brenner for ungdom og som ønsker å jobbe for å utruste unge mennesker til å ta ansvar for eget liv. Her får du interesseante møter med mennesker og innblikk i det å være ung i Russland, Kina og på Sri Lanka. Reisen begynner i Moskva. Her tar Den Transibirske Jernbanen deg med til Beijing. Reisen byr på mange opplevelser og inntrykk – du lærer, gir av deg selv og får tid til å være bare deg selv. På Sri Lanka blir du kjent med unge mennesker på Kamam Folk High School, og får oppleve et yrende folkeliv og milelange strender.

Hjemme i Norge får du det beste et folkehøgskoleår kan gi deg. Naturen i Lofoten, Vesterålen og resten av landsdelen, er spektakulær og fantastisk. Skolen ligger i et samisk-norsk område som byr på unike og spennende kulturmøter.

På Ten Sing Arctic blir du kjent med Ten Sing som metode for ungdomsarbeid. Du får jobbe praktisk med festivaler, kurs og aktiviteter for ungdom i Nord-Norge. Du får trening i lederferdigheter basert på YMCAs globale lederprogrammer og får mulighet til å jobbe med Youth Empowerment.

Send søknad

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0