Luftsport

Xtremsport – Sør-Afrika er for deg som søker det lille ekstra. Arne, vår dyktige og erfarne instruktør og lærer, gleder seg til å bli kjent med deg og til å dele lidenskapen sin med deg.

Som elev på xtremsport-linja får du lære å bli en trygg luftsportsutøver med kunnskaper, ferdigheter og holdninger til å ta vare på deg selv og andre i et utviklende luftsportsmiljø. Her får du drive med paragliding, speedriding og fallskermhopping på en sikker og trygg måte.

Speedriding på Folkehøgskolen Nord-Norge

Anders flyr ned fra Sætertind. Søk nå! http://bit.ly/Fhs-Nord-NorgeSøkNå

Publisert av Folkehøgskolen Nord-Norge Onsdag 21. februar 2018

Aktivitetene utøves i områdene rundt skolen, i naturskjønne Lofoten og Vesterålen nord for Polarsirkelen, langs kysten av Det indiske hav i Sør-Afrika og i Rena-traktene.

Det kreves ingen forkunnskaper, men du må være aktiv og motivert.

 

Ofte stilte spørsmål

 

Må man være i veldig god fysisk form for å gå på linja?

Nei. Mange av våre elever kommer rett fra videregående skole og er lite vant med å gå med sekk i fjellet. Ettersom det er en god del fysisk aktivitet på linja må du regne med at du vil være i langt bedre fysisk form når du er ferdig, enn da du startet.

 

Jeg har veldig høydeskrekk. Er dette et problem?

Nei. Vi legger stor vekt på at elevene skal føle seg trygge når vi er ute med vingene. Ved å opparbeide seg kunnskaper, ferdigheter og erfaring blir elevene trygge piloter. Flere av våre elever har i starten hatt rikelig med høydeskrekk, for så, etter hvert, å bli svært flinke piloter.

 

Trenger jeg mye kostbart utstyr?

Du trenger en del utstyr, som f.eks. toppturski. Men dette behøver ikke koste mye. Mange elever finner seg billige brukte ski på nettet, bruker klær de allerede har osv. Er du i tvil om hva du trenger, så ta kontakt med skolen.

 

Følg linja på instagram

Følg vår lærer på instagram

Send søknad

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0